RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Panta Mârzasca, “o nucă la fel de tare ” și pentru șefii actualului executiv. Balastul este adus de ape în stradă la fiecare ploaie (Galerie Foto Video)

Trafic greu în această dimineață pe strada 1 Decembrie la bifurcația cu panta Mârzasca. Ploaia de ieri noapte a cărat iar cantități mari de balast și nisip în stradă. Muncitorii Primăriei de la Gospodăria Comunală și cei de la Eco Salubritate au intervenit pentru a elibera strada. În zonă au fost aduse și două utilaje pentru a reprofila drumul și tasa balastul.

Din păcate nu de aceste lucrări are nevoie panta. Cel mai probabil orice specialist ar recomanda primarului să realizeze canale de scurgere a apei pe acea zonă, iar ulterior să fie turnat un covor asfaltic. Primăria are în plan să execute lucrările, dar nu se știe când se va realiza acest lucru. Așa că până se va remedia problema, panta Mârzasca se dovedește “o nucă la fel de tare” și pentru șefii actualului executiv.

În trecut s-a mai dorit reabilitarea zonei, dar proiectul s-a blocat. Pe timpul lui Neculai Rățoi s-a amenajat cu pavele o porțiune de trotuar, și atât. În mandatul lui Grigore Crăciunescu nu s-a mai întâmplat nimic. Oamenii care locuiesc la casele de pe 1 Decembrie au tot dreptul să fie nemulțumiți. Ei sunt supărați că de ani de zile nu se face nimic.  

  

{flv}diverse/marzasca{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

A treia etapa a dezinsecției și a deratizării

Ema Roman

Sensul giratoriu de 5 miliarde de lei vechi a primit acordul comisiei economice!

Răzvan Grecu

Lucrările la reabilitarea Școlii „Iordache Cantacuzino” și a Palatului „Cantacuzino” avansează

Răzvan Grecu
Încarcă...