RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria anunță măsuri de protecție a populației. Iată unde puteți primi asistență medicală și apă în zilele caniculare

După câteva zile cu temperaturi extrem de ridicate, astăzi reprezentanții Primăriei Pașcani au făcut publice primele măsuri luate pentru a asigura populației prim ajutor în caz de caniculă. Dispoziția dată de primarul Dumitru Pantazi prevede ca fiecare punct  să fie dotat cu apă, iar personalul de specialitate să asigure intervenția medicală.

Dacă vă aflați în cele două piețe din municipiu, iar afară este foarte cald vă puteți odihni în birourile funcționarilor de la Administrația Piețelor. Potrivit dispoziței primarului toate unitățile farmaceutice sunt obligate să organizeze în locații, puncte de odihnă și să ofere asistență medicală persoanelor care solicită acest lucru.
Alte locații unde vă puteți odihni sau să primiți un pahar cu apă sunt în incinta Spitalului Municipal de Urgență, Spitalul CF, Casa Municipală de Cultură, în sediul Primăriei și Supermarketul Penny.
O altă măsură va fi achiziția a două corturi, unul în zona deal și altul în vale, unde cetățenii să beneficieze de prim ajutor de la medicii Spitalului Municipal. Zilele toride au trecut pentru o vreme, iar în această perioadă se anunță căderi de precipitații. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile după ce zilele cu temperaturi ridicate vor reveni. Oare vor fi luate până atunci măsurile anunțate?          
Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Dovada că se poate: Localitatea Drăgușeni are serviciu propriu de apă-canal, în subordinea Primăriei. Cetățenii plătesc doar 2.5 lei pentru un metru cub! Investițiile au fost realizate din bani guvernamentali și europeni!

Răzvan Grecu

Crater uriaş în panta Republicii, recent reabilitată din fonduri europene

Ema Roman

Treceri de pietoni în zona sediului provizoriu al Școlii ”Iordache Cantacuzino”, din cartierul Fântânele

Marius Parteni
Încarcă...