RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situaţia creată după ce Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, potrivit unor surse politice. Dumitrescu este sub control judiciar și cercetat pentru fapte de corupție.

FOTO Inquam

FOTO Inquam

Secretarul general PNL a sesizat Curtea de Arbitraj în legătură cu situația creată urmare a depunerii candidaturii lui Iulian Dumitrescu, potrivit unor surse din partid. 

  

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, care are în prezent interdicţia de a-și exercita funcţia de preşedinte al CJ Prahova, a anunțat într-un comunicat de presă al PNL Prahova că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. 

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie a.c., semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean. Decizia a fost luată în urma discuţiilor cu primarii şi ceilalţi aleşi locali care i-au solicitat lui Dumitrescu să existe continuitate la nivelul administraţiei judeţene în contextul proiectelor de peste trei miliarde de euro din fonduri europene pe care CJ Prahova a reuşit să-i atragă în mandatul acestuia”, a transmis PNL Prahova într-un comunicat de presă.  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

5 criterii în funcție de care să alegi materialele de construcții de calitate

Redacția

VIDEO Un lunetist ucrainean a eliminat mai mulți soldați ruși care au ieșit noaptea la vânătoare de iepuri cu grenade

Redacția

Germania se alătură operațiunii de parașutare a ajutoarelor umanitare în Gaza

Redacția
Încarcă...