RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Soluțiile primarului la problema câinilor comunitari. Medic veterinar și padoc nou. Edilul speră totuși că va fi dată legea eutanasierii

 Primarul municipiului Pașcani a explicat în conferința de presă organizată miercuri, 19 iunie, la Primărie cum anume va fi gestionată în viitor problema câinilor comunitari. Dumitru Pantazi a subliniat că de întreaga activitate se va ocupa Eco Salubritate, care are deja angajat un medic veterinar. Acesta se va ocupa de sterilizarea câinilor comunitari într-un laborator special amenajat în cadrul societății.

 

 În ceea ce privește noul padoc Pantazi a subliniat că a fost realizat Studiul de Fezabilitate, dar nu există sursa financiară de 900 mii lei, atât la cât se ridică investiția.  

  

 Pantazi nu s-a ascuns și a afirmat că ar fi bine dacă ar apărea o lege care să prevadă eutanasierea câinilor bolnavi.    

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

1298 de pășcăneni aveau la referendum cărțile de identitate expirate. 10 morți pe listele electorale și 130 de persoane ce voiau să își facă acte

Marius Parteni

ApaVital a scos la licitație lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din Pașcani

Redacția

Pășcănenii vor plăti mai mult pentru apă și canalizare dacă aderăm la ARSACIS, însă se promit 25 de milioane de euro pentru investiții ce vor duce la anularea pierderilor!

Răzvan Grecu
Încarcă...