RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Covoare asfaltice de peste doua milioane lei pe drumurile din Iasi

Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iasi a decis sa refaca cateva portiuni de drumuri peste care se vor turna covoare asfaltice.

In judetul Iasi sunt aproximativ 1.050 de kilometri de drumuri judetene. Cu toate acestea, cele mai multe drumuri sunt intr-o stare jalnica, autoritatile fiind nevoite doar sa aloce de cele mai multe ori bani pentru plombari si pietruiri. Licitatia pentru turnarea de covoare asfaltice a fost impartita pe doua loturi. Primul lot a revenit asocierii Conproiect si Eky-Sam Targu Frumos. Aceasta asociere va lucra pe drumul judetean 282 intre localitatile Belcesti si Hodora. Valoarea contractului este 1,726 milioane lei. Lotul doi a fost atribuit societatii Ted Construct SRL. Aceasta va asfalta drumul judetean 280 intre localitatile Ruginoasa si Helesteni, dar si portiunea de pe drumul judetean 281 B, intre Belcesti si Coarnele Caprei. Valoarea contractului este de 568.256 lei. Cel mai probabil, lucrarile vor incepe saptamana viitoare, atunci cand vremea va fi favorabila. In 30 de zile de la semnarea contractului, cele doua lucrari ar trebui finalizate. Recent, Directia de Drumuri a atribuit si un contract de 2,5 milioane de lei pentru plombarea mai multor drumuri de pe raza judetului. Acesta a fost atribuit societatii Enviro Construct SRL din Iasi pentru plombarea unor drumuri judetene aflate intr-o stare foarte proasta: DJ 207M Scheia – A.I.Cuza, DJ 208R – DN 28 – Pod Scheia – Mircesti, DJ 244D Ciortesti – DN 24, DJ 244F Dolhesti – DJ 244D, dar si DJ 244F Mosna – Bohotin. Vor mai fi plombate si DJ 244F Bohotin – Grozesti, DJ 244G Podu Hagiului – Cozmesti, DJ 247A – DN 24 – Bârnova, DJ 248A Iasi – Glodenii Gândului sau DJ 248B Letcani – Cogeasca.

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Se caută un milion de semnături pentru Autostradă

Redacția

Preţul pentru serviciul de canalizare a crescut. Comisiile legislativului local l-au aprobat!

Răzvan Grecu

Întâlnire cu firma care execută lucrările de modernizare a iluminatului public din Pașcani! Proces pentru plata lucrărilor executate deja!

Răzvan Grecu
Încarcă...