RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vara incepe cu PLOI si FURTUNI. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Vremea nu da semne varatice nici luni. Ploile se extind si cuceresc mai toata tara peste zi, iar temperaturile sunt de-a dreptul modeste. Asa ca prima zi din saptamana e innorata, ploioasa si cam rece. Dar vremea nu pare sa treaca la sentimente mai bune nici in zile urmatoare.

 

Luni, in Iasi, vor fi inregistrate ploi, insotite de descarcari electrice si vant puternic. Temperatura maxima va fi de 23 de grade, in timp ce minima va fi de 11 grade Celsius. In cursul zilei de marti, ploile vor fi mai slabe, cerul predominant senin, iar temperaturile vor creste putin, maxima fiind de 23 de grade, iar minima de 13 grade.

  

Miercuri, in Iasi, ploile se intorc, dar vremea se incalzeste. Maxima va fi de 23 de grade, minima de 14 grade, in timp ce sansele de ploaie vor fi de 80%, pe durata intregii zile. Joi, ne putem astepta la ploi, insotite de descarcari electrice si vant puternic, iar vineri vom avea doar averse, dar vremea se incalzeste, maxima fiind de 25 de grade, iar minima de 14 grade.

Meteorologii ne sfatuiesc insa sa ne bucuram de aceste zile ploioase si racoroase, pentru ca expertii americani, dar si englezii, au anuntat pentru vara aceasta seceta si temperaturi de foc ce ne vor face sa regretam aceste escapade ale ploilor de vara pe la noi prin tara.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Serviciul Public de Evidența Persoanelor Pașcani se confruntă cu probleme de personal

Răzvan Grecu

Marcel Vela: Din 15 mai vor fi permise drumețiile la munte, mersul la pescuit. Puteți pleca la Sinaia să faceți alpinism

Redacția

Cetățeni iresponsabili: Gunoiul aruncat pe geam, sursa unui focar de infecție în zona Vatra

Teona Gherasim
Încarcă...