RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Soluția viceprimarului pentru eliminarea pierderilor de apă: scoaterea apometrelor pe casa scării. Prețul este unul modic susține edilul!

Viceprimarul Vasile Axinte a prezentat în emisiunea ”În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV ieri seară, o soluție pentru eliminarea pierderilor de apă din facturile pășcănenilor: scoaterea apometrelor pe casa scării. Acesta a susținut că metoda este simplă și necostisitoare.

Axinte a prezentat o ofertă de preț făcută de PSA în anul 2010 către proprietarii de apartamente din care reiese că o astfel de lucrare ar costa 90 de lei de apartament plus materialele folosite.

”Există o ofertă făcută de Prest Serv Apa pentru scoaterea apometrelor pe casa scării. Tariful nu mi se pare că este mare: 90 de lei de apartament este manopera plus materialele care nu sunt scumpe. Totuși nimeni nu a făcut acest lucru, unii din cauza sărăcii, pe alții care au bani chiar nu îi înțeleg,” a spus viceprimarul Vasile Axinte.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pantazi şi funcţionarii, urecheaţi pentru lipsa teraselor la ştrand. Consilierii cer licitaţie, din timp, sau concesionarea locaţiei

Marius Parteni

Colegiul ”Mihail Sadoveanu” caută paznic

Redacția

Bebeluş de 10 luni internat în spital cu şanse minime de supravieţuire. „Este un copil nevaccinat, n-are făcută nici măcar prima doză recomandată“

Redacția
Încarcă...