RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Decizii amânate în ședința Comisiei de Organziare a Circulației Rutiere!

Comisia de organizare a Circulației Rutiere din cadrul Primărie Pașcani se întrunește luni, într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi nu se regăsesc proitectele privind institutuirea unor sensuri unice și amenajarea sensului giratoriu de la Kaufland.

 

  

Discuțiile membrilor comisiei de luni se vor axa pe o serie de solicitări venite din partea Poliției Municipale, societății RomPak și Liceului Economic Tehnologic ”Nicolae Iorga”.

Nici un proiect cu privire la amenajarea unui sens giratoriu la intrarea în Kaufland, după cum a solicitat consilierul Sorin Olariu (PMP). Nici cel cu privire la instituirea unui sens unic pe strada Aleea 22 Decembrie, intersecția de la chesonul de pe Vasile Alecsandri, cum s-a mai discutat în trecut.     

Related posts

Municipiul Roman accesează fonduri europene în valoare de 21 de milioane de lei pentru iluminatul public, Pașcaniul plătește din bugetul local 28 de milioane de lei pentru același lucru!

Răzvan Grecu

Declaraţiile fiscale se pot depune în continuare pe hârtie la sediile administraţiilor

Redacția

Primarul revine la sentimente mai bune. Propune reducerea prețului de facturare a căldurii, după ce s-a opus unei asemenea inițiative în luna februarie

Marius Parteni
Încarcă...