RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Municipiul Pașcani primește peste 3 milioane lei de la Guvern, pentru echilibrarea bugetului! Banii vor merge pe centrale termice!

Municipiul Pașcani a primit astăzi peste 3 milioane lei din sume defalcate din Taxa pe Valoarea Adăugată pentru echilibrarea bugetui. Banii vor merge către zona educație, cheltuieli de funcționare și plata unor datorii.

 

  

Vorbim de 3.653.000 lei, sumă care va ajunge în conturile municipalității. Acești bani nu acoperă deficitul creat în 2019 de Guvern, cauzat ca urmare a neacordării sumelor prevăzute inițial. Doar la șase luni de zile în conturile municipalității nu au ajuns peste 5 milioane lei.

Cel mai probabil Primăria va folosi acești bani pentru plata lucrărilor de montare a centralelor la școli, creșe, grădinițe și celelalte instituții publice.

La rectificarea de astăzi au mai beneficiat de alocări: Tătăruși – 137.000 lei, Mogoșești Siret 87.000 lei, Moțca – 338.000 lei și A.I. Cuza – 223.000 lei.  

Related posts

Primarul a anunțat referendum pentru renunțarea la ApaVital! Actualitatea TV a solicitat mai întâi ieșirea din ARSACIS și apoi organizarea unui referendum pentru ca pășcănenii să nu fie păcăliți în scop electoral! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Sucuri făcute cu apa de irigat şi vândute ca fiind naturale la un festival fin Botoșani

Redacția

Vin vremuri bune! Primăria începe de săptămâna viitoare asfaltările în oraș!

Răzvan Grecu
Încarcă...