RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Managerul RAGCL:”Ce facem cu serviciul de transport, cu angajații?”. Pantazi tace!

 

Ce se va întâmpla cu angajații RAGCL Pașcani și serviciul de transport public local, au fost două din întrebările directorului regiei locale, după ce a aflat vestea că se dorește intrarea în insolvență a unității ce o conduce.

  

 

Gelu Nedelcu, managerul furnizorului de agent termic și căldură, a încercat astăzi să afle de la primarul Dumitru Pantazi și aleșii locali, ce ar trebui să facă până la demararea procedurilor de intrare în insolvență a regiei.

“Eu aș vrea să știu ce anume voi face cu angajații, și serciviul de transport în comun până întrăm în insolvemță. Trebuie să le spun ceva oamenilor. Pleacă unii la pensie, alții își vor găsi activitate în alte domenii”, a spus Gelu Nedelcu, director RAGCL Pașcani.

În ședința Consiliului Local de astăzi primarul municipiului a propus proiectul privind demararea procedurilor de intrare în insolvență a regiei locale. Concomitent cu decizia de debranșare a instituțiilor publice de la sistemul centralizat, RAGCL rămâne doar cu serviciul de furnizare a agentului termic către populație.

Asta înseamnă că nu va mai avea capacitatea de a asigura agent termic către clienți. Sorin Olariu (PMP) a susținut în conferința de presă de după ședință că regia se închide din acest an.

Menționăm faptul că RAGCL mai are în jur de 80 angajați, iar serviciul de transport este unul productiv .

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi a mințit: purtătorul de cuvânt al Primăriei susține că nu există niciun proiect pentru Palatul Cantacuzino!

Răzvan Grecu

Cele trei sensuri giratorii de pe străzile Moldovei și Grădiniței vor costa aproximativ 1 milion de lei

Răzvan Grecu

Au trucat concursul de la Eco Salubritate! Vechimea în administrarea firmelor lui Leonard Ursu a fost crescută artificial! Făt-Frumos ar fi invidios pe inovația de la Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...