RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Incident comic în ședința de ieri, speculat de opoziția din CL Pașcani. Iată despre ce este vorba!

Situație comică în ședința Consiliului Local Pașcani care a avut loc la Primărie. Protagoniști- primarul Dumitru Pantazi, consilierul Sorin Olariu și cei din PNL.

 

  

 

Edilul local a părăsit sala de ședințe pentru a vorbi la telefon, în timp ce aleșii  discutau pe marginea proiectului prin care se vor scoate la licitație modulele din piața vale.

 

Pantazi a revenit în sala de ședințe după ce consilierii au epuizat discuțiile pe proiectul ce prevede construcția unui bazin de înot. După ce s-a așezat la masă primarul a fost informat de președintele de ședință că a primit felicitări pentru inițiativă.

 

“Ați fost felicitat domnule primar pentru ideea cu acest bazin de înot. Este un lucru important pentru noi”, i-a transmis consilierul PSD Vasile Haldan.

Dumitru Pantazi a tăcut câteva secunde, după care a spus:”Avea niște observații domnul Olariu!”, a spus primarul, crezând că încă se discută subiectul legat de modulele din piață. Viceprimarul Gabriela Nedelcu și secretarul Irina Jitaru au sesizat acest aspect și i-au transmis că s-a votat, primul proiect.

Situația a stârnit zâmbete în rândul celor din PNL, care au lăsat să se înțeleagă că primarul ar fi știu de ce avea să spună Sorin Olariu, cu privire la modul de ocupare a modulelor, chiar dacă nu era în sală.

“Alea erau pregătite, dar s-au dat domnule primar”, a susțiut Marius Pintilie, consilier local PNL. Liberalii cred că între primar și consilierul PMP a fost o înțelegere pe intervenția avută de Olariu.

“Aaa, deci să înțeleg că sunteți la subiectul numărul doi”, a spus uimit Pantazi.

Anterior situației, Olariu a ironizat consilierii locali acuzați că ar ocupa terenuri abuziv. Vizați au fost Marius Pintilie și Constantin Nemțanu de la PNL. Sugestia lui Olariu a fost aceea ca agenții economici să ocupe de la sine putere modulele, fără licitație, așteptând ca primarul să le facă contractele ulterior.

Related posts

Încă o „reușită” a viceprimarului Axinte: nici o firmă nu s-a înscris la licitația pentru terasa de la ștrand!

Răzvan Grecu

Vezi cât ar putea câștiga membrii Consiliilor de Administrație ale regiilor și societăților din subordinea Consiliului Local

Răzvan Grecu

Cât vom plăti din 2019 pentru taxa de salubrizare! Iată tarifele pentru rural și urban

Marius Parteni
Încarcă...