RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Drumul național Moțca – Pașcani – Târgu Frumos este operațional . DC 104 Hanul Ancuței – DJ 208 Mogoșești-Siret este închis

Se circulă în condiții de iarnă pe tronsonul Moțca – Pașcani – Târgu Frumos. Pe acest sector de drum nu sunt restricții rutiere. Strada este acoperită cu zăpadă, dar în unele locuri aceasta lipsește. Informațiile ne-au fost oferite de Vlad Simon, șef District Drumuri Naționale pe această zonă.

 

  

“Ca urmare a ninsorii  abundente și a viscolului, drumul DC 104 Hanul Ancuței – DJ 208 Mogoșești-Siret  este închis.
Rugăm toți cetățenii cu autoturisme să nu se aventureze întrucât riscurile sunt majore.
După încetarea viscolului și a căderilor de zapadă vă vom aduce noi informații despre starea drumurilor.  Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a precizat pe pagina sa de facebook, primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu. 

 Utilajele firmelor de deszăpezire sunt pe teren acționând continuu pe drumurile judeţene. O atenție specială se acordă zonelor care în fiecare an au ridicat probleme, aici repartizându-ze utilaje suplimentare. Având în vedere informarea meteo în curs și avertizarea de cod galben de ninsoare valabil până în jurul 12.00 cei care vor să plece la drum se pot informa despre starea carosabilului sunând la numerele de telefon 0786012772 sau 0232255960, ale Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor. Activitatea utilajelor de dezăpezire poate fi urmărită în timp real, accesând linkul https://live.i-track.ro/…/T…/ExternalLinks/Viewer/View.aspx…

 

Related posts

Primarul chemat la raport de consilierii din opoziție! Miercuri de la ora 14.00, Pantazi trebuie să explice de ce nu a respectat o hotărâre de Consiliu Local!

Răzvan Grecu

CPU Paşcani a primit fonduri pentru proiectul de extindere

Ema Roman

Copiii se joacă în noroi: locurile de joacă amenajate toamna trecută sunt impracticabile!

Răzvan Grecu
Încarcă...