RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă 300.000 lei aprobați pentru RAGCL în contul subvenției!

 

Consiliul Local a mai alocat 300.000 lei astăzi pentru plata în avans a subvenției către RAGCL Pașcani. Și acești bani vor ajunge în contul noului furnizor de gaz.

 

  

 

Prin proiectul votat astăzi administrația locală a alocat întreaga sumă de bani prevăzută ca și subvenție în bugetul local pentru iarna 2018-2019. Aleșii au dat votul, dar au aexistat și întrebări.

 

Cei din PNL l-au întrebat pe directorul RAGCL de ce nu a continuat colaborarea cu fostul furnizor în condițiile în care se putea achita datoria de 700.000 lei.”De ce am stat atât de mult, o lună fără căldură, când puteam continua cu fostul operator. Acum o lună avem o datorie de 750.000 lei, pe care acum văd că aveam bani să o achităm. Și plăteam un preț mai bun. De ce nu le-am dat lor banii?”, a întrebat consilierul Marius Pintilie, de la PNL.

 

Directorul Gelu Nedelcu a susținut că ar mai fi fost nevoie și de alți bani.”Dacă plăteam banii, trebuia să achităm și factura lunii noiembrie în avans și nu aveam bani. Am semnat acest contract pentru că trebuie să dăm căldură”, a subliniat directorul RAGCL.

 

Potrivit discuțiilor de astăzi regia va relua furnizarea căldurii și apei calde către toți clienții, mai puțin aele scări de bloc cu datorii foarte mari. Directorul unității a anunțat că se va demara procedura de recuperare a datoriilor de la cei cu restanțe 

Related posts

Consiliul Local Pașcani convocat într-o ședință. Pe ordinea de zi sunt două proiecte!

Iulia Huțanu

Primăria Pașcani a scos la licitație lucrările pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Răzvan Grecu

Răspunsul dat de administrația locală la o intrebare privind sterilizarea și microciparea  câinilor din curte

Oana Cordoneanu
Încarcă...