RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primărie, prima reacție după inițiativa părinților care au igienizat parcul din spatele blocului Moldova și declarația șefului de la Eco Salubritate

Reprezentanții Primăriei Pașcani au reacționat astăzi pe subiectul inițiativei cetățenilor care au igienizat parcul de joacă din spatele blocului „Moldova” și declarațiile șefului de la EcoSalubritate.

 

  

 

După ce imaginile postate pe facebook, de cei care au igienizat locația, și declarația directorului de la EcoSalubritate că angajații societății nu sunt responsabili de curățenia acestora, reporterii Actualitatea Tv au adresat astăzi câteva întrebări celor din Primărie, prin intermediul Biroului de Presă. „Cum anume se ocupă Primăria de igienizarea parcurilor din municipiu? Directorul de la EcoSalubritate susține că nu este răspunzător de acestea. Ce mesaj aveți pentru cetățenii care au curățat parcul din zona deal?”.

 

Șefii Primăriei, prin intermediul Biroului de Presă, ne-au răspuns:Conform Hotărârii Nr. 135 din data de 29.09.2017 privind modificarea şi completarea Anexei nr. 7, Anexei nr. 8, Anexei nr. 9, Anexei nr. 10 şi Anexei nr. 11 la Caietul de sarcini – Anexa nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al municipiului Pașcani nr. 93/30.08.2012 privind delegarea serviciului public de salubrizare a municipiului Paşcani către SC CLP ECO – SALUBRITATE SA, având ca acţionar unic Municipiul Paşcani, modificată şi completată de Hotărârea Consiliului Local al municipiului Paşcani nr. 111/29.09.2012, salubrizarea parcului la care dumneavoastră faceți referire, revine în sarcina celor de la EcoSalubritatea, însă și Primăria Municipiului Pașcani a intervenit de-a lungul timpului cu oameni de la Gospodăria Comunală și beneficiarii Legii 416. Apreciem inițiativa oricărui cetățean de a se implica în orice rezolvare a unor probleme inerente apărute pe raza Municipiului și facem un apel să se respecte curățenia si bunurile de pe domeniul public”, se arată în comunicatul de presă.

Reamintim faptul că un grup de mămici și tătici din zona blocului Moldova au curățat parcul, supărați că autoritățile nu își fac treaba. Leonard Ursu, șeful societății Eco Salubritate SA, a declarat ieri că sarcina de a face curat în parcuri nu le revine angajaților pe care îi coordonează.

 

Related posts

Ieşeanca minune care a bătut chinezii şi a ajuns nr 1 mondial se chinuie să ia un credit de 1,2 milioane euro

Redacția

Barajul de la Lunca la Ministerul Mediului, prin Apele Române. Investiţia ar urma să fie finalizată cu fonduri europene

Ema Roman

Florin Cîțu: Tronsonul Pașcani – Siret va fi autostradă, nu drum expres. Până la finalul anului vom avea și studiile de fezabilitate

Redacția
Încarcă...