RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Iluminat defectuos în mai multe cartiere. Cetățenii așteaptă intervenția autorităților!

Probleme cu iluminatul public în mai multe zone din municipiul Pașcani. În lipsa unei reacții prompte din partea autorităților responsabile, cetățenii recurg la diferite măsuri pentru a arăta situația.

 

În cartierul Micro sunt problemele cu iluminatul sunt vechi. Asemenea cazuri sunt întâlnite și în zona vale, dar și în suburbii. Astăzi am încercat să aflăm de la șefii Primăriei ce anume fac pentru a remedia problemele. „S-a semnat un contract între DelGaz Grid și Primăria municipiului Pașcani pe partea de iluminat public. S-a mai semnat un contract cu o firmă de consultanță în vederea elaborării documentației de delegare a serviciului de iluminat public. Conform primului contract de vânzare cumpărare este stipulat că se vor ocupa până la delegarea serviciului de partea de mentenanță și vă că orice defecțiune poate fi anunțată la sediul Primăriei Municipiului Pașcani. Și noi, pe cât posibil, încercăm să rezolvăm aceste probleme. Știm că sunt multe, dar încercăm alături de DelGaz să rezolvăm problema iluminatului stradal”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

  

O altă situație semnalată redactorilor noștri este întâlnită pe strada Grădiniței. Lampa care luminează trecerea de pietoni de lângă Capelă este ascunsă între crengile copacului deasupra căruia este amplasată. Astfel vizibilitatea este extrem de scăzută.

Reporterii noștri au semnalat acest aspect consilierilor primarului Dumitru Pantazi. În cazul în care sunt probleme cu iluminatul pe strada unde locuiți, sunați la 0232.76.25.30, număr la care vă răspunde un angajat al Primăriei.

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments off}

Related posts

29 septembrie, ședință ordinară de Consiliu Local Pașcani. Ordinea de zi

Redacția

Paradă militară și fasole cu cârnați de Ziua Națională: Pantazi reînvie acţiunile din trecut în an preelectoral

Ema Roman

Pro vaccinare doar la capitolul declarativ! Primăria nu a avizat favorabil solicitarea USR! (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...