RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Termen prelungit! Declaraţiile pentru taxa de salubritate pot fi depuse până la finalul lunii martie

Termenul pentru depunerea declaraţiei destinate taxei de salubritate a fost prelungit pentru a doua oară.  Păşcănenii care nu au trecut încă pe la Serviciul de Taxe şi Impozite, mai au timp până pe data de 31 martie.

 {module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2018}

Anunţul  a fost făcut astăzi de către primarul Dumitru Pantazi, după ce consiliera PNL, Mihaela Spiridon a ridicat problema persoanelor vârstnice care nu se pot deplasa, sau pur şi simplu, nu sunt informate.

  

“Sunt foarte multe persoane în vârstă care nu au plătit încă taxa de salubritate şi nu ştiu că după termenul pe care noi l-am prelungit vor plăti şi nişte amenzi. Sunt oameni în vârstă, mulţi dintre ei nu au posibilitatea să se deplaseze. Sunt oameni obişnuiţi să vină cineva la uşă, să colecteze această taxă. Mulţi dintre cetăţenii care nu au avut contract de salubritate, consideră că nu sunt în evidenţa nimănui şi nu trebuie să plătească această taxă”, a declarat Mihaela Spiridon.

“Vom prelungi termenul până la 31 martie.  Venim în şedinţă extraordinară şi vom prelungi termenul”,  a răspuns primarul Dumitru Pantazi.

Opinia Mihaelei Spiridon a  fost împărtăşită şi de către consilierii PSD, Vasile Avramiuc şi Vasile Haldan.

“Sunt oameni bătrâni care pur şi simplu nu pot să meargă până la caserii. Să presupunem că este un singur bătrân într-o casă şi nu are de unde să afle”, sunt cuvintele lui Vasile Avramiuc.

Vasile Haldan a propus ca informarea către cetăţeni să o facă foştii casieri de la EcoSalubritate.

“Eu propun ca cei care se ocupau până acum de încasarea contravalorii, deci cei de la salubritate. Să folosim personalul respectiv că şi aşa e salariat”.

Related posts

În această noapte începe a patra etapă de dezinsecție la Pașcani

Oana Cordoneanu

Strada Izvoarelor arată ca după bombardament. Autoritățile locale: ”Nu se poate interveni cu absolut nimic din cauza faptului ca ea este prinsă în PIDU”

Răzvan Grecu

Problemă ecologică gravă. Comunele și orașele din județ riscă să se îngroape în gunoaie

Redacția
Încarcă...