RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cursuri de sudori organizate la RAGCL Pașcani

Regia Autonomă de Gospodărie Comunală și Locativă se confruntă în continuare cu un deficit de sudori. Până în prezent nimeni nu s-a arătat interesat de locurile de muncă vacante, astfel că directorul Gelu Nedelcu caută soluții pentru a rezolva problema lipsei de personal.

Mai exact, acesta intenționează să încheie un contract de parteneriat cu Fundația Culturală „Renașterea Română”din Iași care are ca obiect de activitate pregătirea și instruirea în meseria de sudor.

Conducerea regiei va pune la dispoziția fundației o sală în care să se țină partea teoretică și un atelier în care să se țină partea practică.„Ne confruntăm cu o lipsă acută de specialiști, mă refer la sudori cu flacără oxiacetilenică. Am pus anunțuri pe site-urile din municipiul Pașcani, am pus diverse anunțuri la centrale, la Primărie, am fost și la Bursa Locurilor de Muncă, dar din nefericire nu am găsit sudori, iar ca o ultimă măsură am luat decizia să facem un parteneriat cu o Fundație Culturală din Iași, un formator care are ca și obiect de activitate pregătirea și instruirea în meseria de sudori. Ei vor veni cu lectori și cu suportul de curs, iar noi suntem dispuși să punem la dispoziție utilajele și spațiul necesar instruirii”, a spus Gelu Nedelcu, directorul regiei de termoficare.

  

Cursul se va desfășura pe o durată de patru luni și costă între 1.500 lei și 2.000 lei. La final curanții vor primi certificate de calificare care au valabilitate națională și sunt acceptate în toate țările din Uniunea Europenă. Înscrieri se fac la sediul RAGCL.

Related posts

Locuri de muncă în zona Pașcani, la Primăria Hălăucești și Școala Gimnazială Moțca

Oana Cordoneanu

Programul Rabla Local: Pașcaniul nu se află pe listele localităților respinse

Răzvan Grecu

Instanța a amânat validarea primarului Dumitru Pantazi! În situația lui sunt și alți aleși!

Răzvan Grecu
Încarcă...