RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Pașcaniului vede doar investiții în Pașcani! Cum comentezi?

Gabriela Nedelcu, viceprimarul Municipiului Pașcani, a avut astăzi o remarcă iresponsabilă la adresa consilierilor din opoziție, pe marginea unui proiect suspectat că ar fi o cheltuire inutilă a banului public.

 

 

  

Este vorba despre cel prin care s-a aprobat parteneriatul între Primărie și Universitatea de Artă George Enescu din Iași. Aleșii din opoziției au susținut că suma de 70.000 lei pentru acest eveniment putea fi cheltuită pe alte obiective de investiții. ”Am putea începe, domnule primar, această inițiativă cu amenajarea unor sensuri giratorii, în mijlocul cărora să amplasăm lucrările ce vor fi realizate de tineri”, a spus consilierul Marius Pintilie (PNL).

În discuție a intervenit viceprimarul Gabriela Nedelcu. Ea a susținut că: ”proiectele de investiții în infrastructură trebuie să se desfășoare concomitent cu cele de tineret și culturale”.

Totul a pornit de la proiectul prin care se aloca suma de 70.000 lei pentru un parteneriat cu universitatea de arte din Iași.

În conferinţa de presă, după ședința de CL, liberalii au susținut că nu știu care ar fi acele investiții ce se derulează în acest an, despre care a pomenit viceprimarul Nedelcu. ”Nu știu la ce face referire doamna viceprimar. Avem un șantier pe Nicolae Iorga, unde lumea înghite praf, și cel de pe Gării, dar altceva nimic”, a spus Marius Pintilie, consilier local PNL.   

Menționăm faptul că din bugetul public pentru anul 2017 sunt bugetate foarte puține investiții, în timp ce valoarea studiilor și proiectelor reprezintă ponderea lor. Lucrările actuale sunt realizate din excedentul înregistrat la finele anului trecut.

 

 

 

Related posts

Artistul Aurel Moldoveanu contestat de consilieri pentru că face playback: “Îşi merită banii acest concert? Sunt atâția tineri talentați în oraș”

Teona Gherasim

Nu faceți ce spune primarul: Societatea Eky- Sam a fost amendată de Garda de Mediu cu 30.000 de lei!

Răzvan Grecu

Transfăgărășanul ar urma să fie modernizat. Va avea mai multe parcări, puncte de belvedere, dar și panouri de informare digitale, conform unui proiect

Redacția
Încarcă...