RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință la PSD Pașcani pe tema ultimelor evenimente din cadrul partidului

Membrii Comitetului Executiv al PSD Pașcani au participat în această după amiază la o ședință convocată de liderii formațiunii politice. Temele discutate au avut legătură cu ultimele întâmplări din cadrul organizației.

 

Ședința a început de la ora 14.00. Printre subiectele dezbătute a fost decizia de schimbare din funcția de președinte PSD Iași, a lui Mihai Chirica, situația la nivel național, programul de guvernare și investițiile.

  

Nu s-a discutat nimic despre problema serviciilor publice, în condițiile în care cetățenii municipiului plătesc sume mari atât la apă, cât și la salubrizare, iar valul de nemulțumire este mare.

Ședința nu a fost convocată de președintele organizației, Dumitru Pantazi, ci de deputatul Vasile Axinte. El ar fi afirmat că organizația locală trebuie să se întâlnească cel puțin lunar pentru a discuta despre problemele apărute.    

Related posts

Încă o dovadă că achiziția autobuzelor second hand este suspectă! Contractul se va semna săptămâna viitoare, dar autobuzele au sosit deja! (Video)

Marius Parteni

Consilierii chemați să anuleze o taxă care nu mai poate fi aplicată!

Diana Marcu

Încasările din piețele pășcănene cresc de la an la an. Rățoi crede că acestea se pot autofinanța

Răzvan Grecu
Încarcă...