RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință pentru salubritate la nivel județean! Licitația din cadrul ADIS va avea loc în luna mai

Primarii din județ au participat astăzi la Ședința de Consiliul Director a Asociației de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubritate Iași. 

 

 

  

În cadrul întâlnirii a fost  prezentată situația privind stadiul delegării pentru proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor, și au fost discutate obiectivele pentru 2017. La ședință a fost prezent și edilul local, Dumitru Pantazi.

“A fost aprobat bugetul, s-a discutat despre taxa de depozitare, s-a ajuns la concluzia că aceasta se va modifica dar momentan trebuie să așteptăm. Poate lucrul cel mai important este că undeva în luna mai va avea loc licitația pentru operatori”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani. Acesta nu a precizat însă dacă operatorul pășcănean de salubritate va putea participa sau nu la licitația din cadrul ADIS.   

Prin telefon, președintele ADIS, Alin Aivănoaiei, a confirmat faptul că se lucrează la documentații și că delegarea ar urma să aibă loc în luna mai. În privința tarifelor, nu s-a stabilit deocamdata nimic sigur.

 

 

Related posts

Probleme după ploile din aceste zile la Todirești și Hărmănești. Oamenii cer ajutorul autorităților

Redacția

Viceprimarul Rățoi cere răbdare de la internauți, cu privire la reabilitarea clădirii în care a funcționat Biblioteca Municipală

Răzvan Grecu

Prefectura a anunțat că deschiderea unui Birou de Eliberări Permise și Înmatriculări auto la Pașcani, este utilă! Deocamdată nu sunt bani!

Răzvan Grecu
Încarcă...