RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Poziția RAGCL după plângerea ce vizează pierderea indusă, depusă de un consilier local (DOC)

Conducerea RAGCL Pașcani a făcut astăzi primele declarații legate de ancheta demarată ca urmare a plângerii formulate de un ales local. Directorul regiei susține că se va supune oricărei decizii dispuse.  

 

 

  

Pe un ton ironic, Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani, a susținut că a aflat din presă de plângerea în cauză. ”Într-adevăr am citit şi eu informaţia care a apărut pe un site al unui ziar din Paşcani, e vorba de o plângere pe care un consilier local a făcut-o conducerii RAGCL. Noi nu am primit niciun fel de document, şi aşa cum fiecare cititor al dumneavoastră a citit acea informaţie, aşa am citit-o şi noi. Pot să mă gândesc că este făcută o astfel de plângere, că nu cred că ar face cineva glume cu astfel de documente.  Noi suntem deschişi şi în faţa presei şi în faţa organelor de control, dacă va fi cazul, şi toate documentele care ne vor fi solicitate, noi le vom publica”, a spus directorul RAGCL Pașcani.

Referitor la pierderea indusă de care se vorbește în plângere, acesta s-a rezumat să susțină că din momentul în care a devenit directorul regiei, a căutat să vadă de unde sunt pierderile și cine se face responsabil. ”Din câte am înţeles din ceea ce este publicat pe siteul dvs. este o plângere adresată conducerii RAGCL pentru faptul că s-au produs nişte prejudicii. Aşa cum ştiţi, în momentul în care am câştigat concursul de director la RAGCL, am încercat să aflu de unde vin pierderile companiei, şi nu am constatat că ar exista nişte prejudicii aduse de către cineva. Dacă va fi să fie, un organ de control va fi cel care va constata aceste prejudicii, dacă ele există”, mai spune Gelu Nedelcu.

Precizăm faptul că proiectul privind pierderea indusă a fost discutat în ședința din luna septembrie 2016, la propunerea PNL Pașcani. El a fost asumat de liberali, pentru a fi discutat și analizat, după ce primarul Dumitru Pantazi a refuzat să îl introducă pe ordinea de zi a şedinţei din luna martie 2016.  

ADRESA RAGCL CĂTRE PRIMĂRIA PAŞCANI.pdf

Related posts

Mai multi bani pentru deszapezirea judetului

Redacția

Licitația pentru construcția noului cimitir urmează să fie demarată în următoarele săptămâni!

Marius Parteni

COTAR invită şoferii şi păgubiţii nemulţumiţi de preţul RCA să semneze o petiţie online

Redacția
Încarcă...