RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Premieră în actualul legislativ local: PNL și PMP au părăsit sala de ședințe (VIDEO)

Ședința ordinară de Consiliu Local care a avut loc astăzi a înregistrat o premieră pentru actualul legislativ local. Consilierii PNL și cel de la PMP au părăsit sala de ședințe, după ce consilierii PSD nu au fost de acord ca pe ordinea de zi să fie introdus raportul privind activitățile de verificare la operatorul Ecosalubritate, întreprinse de consilierii locali mandatați tot prin decizia legislativului local, dar și datorită faptul că aceștia nu au fost de acord să fie introdus suplimentar proiectul diverse.

 

  

Consilierii PNL și PMP au solicitat o pauză, iar după ce au revenit în sală au anunțat că nu mai participă la ședință din cauza faptului că nu au fost introduse aceste subiecte în discuție.

Liderul de grup al consilierilor PNL au susținut faptul că erau probleme importante ale comunității care urmau să fie aduse în discuție, în timp ce social democrații a replicat că la mijloc este vorba despre campania electorală, iar liberalii profită de această situație.

În urmă cu scurt timp, liberalii au anunțat organizarea unei conferințe de presă în care se vor discuta aceste probleme de interes local.

“În urma refuzului repetat (a existat aceeaşi solicitare şi în şedința precedentă) de a pune pe ordinea de zi a şedinței de Consiliu Local a punctului “Diverse” grupul de consilieri PNL  anunță susținerea unei conferințe de presă ce se va desfăşura începând cu ora 12.30  în sala de ședințe a CL Paşcani. Cu aceasta ocazie vor fi prezentate punctele  de vedere în legătură cu proiectele de pe ordinea de zi , dar şi chestiuni importante ce țin de transparența  autorităților locale şi de problemele cetățenilor, ce urmau să fie discutate la punctul Diverse”, declară Mihaela Spiridon în comunicatul de presă trimis.

 {youtube}mBu28CIU2lE{/youtube} 

Related posts

Primarul pro-rus al Chișinăului, atac la refugiații ucraineni în plină criză umanitară: ”Sunt obraznici, ne putem trezi cu furturi, tâlhării, abuzuri și vandalism”

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi bagă orașul în datorii pentru reabilitarea iluminatului public, deși Uniunea Europeană finanțează cu 98% astfel de proiecte!

Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte, noul purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani de la 1 Mai

Răzvan Grecu
Încarcă...