RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pentru că nu au cadru legal să-și încaseze banii de la cetățenii fără contract, ApaVital amenință că va obliga Primăria să achite aceste sume!

Schimbare radicală de discurs a reprezentanților ApaVital cu privire la modul de facturare a serviciilor prestate către cetățenii de la bloc fără contract.

Dacă până acum îi amenința pe aceștia că vor fi acționați în judecată, ieri directorul Ioan Toma a schimbat discursul susținând că vor chema în justiție pentru aceste sume Primăria municipiului Pașcani, deoarece au probe indubitabile că aceasta le-a blocat activitatea.

„Problema noastră nu mai reprezintă investițiile din fonduri europene la Pașcani, pentru că din câte am înțeles ei au decis să nu mai acceseze fonduri europene. Problema noastră acum este cum ne vom recupera noi prejudiciul creat de către autoritatea locală din Pașcani. Avem suficiente dovezi pentru a ne îndrepta împotriva autorității locale pentru a ne recupera banii, pentru că noi am livrat serviciul și el nu a fost plătit și am fost împiedicați de Primărie care a încălcat obligațiile din contractul de delegare ce prevedeau ajutorul lor pentru a ne desfășura serviciul și a ne recupera banii aferenți . Nici măcar nu au încercat să se ascundă că nu ei sunt cei care ne împiedică. A făcut pe față. Avem dovezi filmate și scrise. Sunt suficiente robe într-o instanță pentru a ne recupera banii de la Primăria Pașcani. Din păcate pentru cetățenii de bună credință, care sunt clienții noștri, din impozitele și taxele lor,  Primăria va trebui să plătească ceea ce o parte din cetățenii din Pașcani refuză să accepte că au un serviciu și trebuie plătit”, a declarat Ioan Toma, directorul general al ApaVital Iași.

  

Oficialii Primăriei nu au dorit să comenteze astăzi aceste afirmații, promițând că vor organiza o conferință de presă pe parcursul zilei de luni.

Menționăm că NewsPascani.com și Actualitatea TV au arătat în repetate rânduri că din punct de vedere legal serviciile de apă și canal prestate fără contract nu pot fi imputate. De altfel, nici Primăria municipiului Pașcani nu este de acord să plătească către ApaVital serviciile din perioada în care între cele două instituții nu a existat un contract comercial.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 {module Afis – Vali Craciunescu}

Related posts

Șefii Primăriei Pașcani, impasibili la tragedii. Actualitatea Tv propune inventarierea rețelelor de gaze. Iată poziția executivului pe acest subiect!

Marius Parteni

Trei companii importante din Pașcani nu au semnat încă contractul cu ApaVital Iași! Vezi de ce!

Răzvan Grecu

Guvernul pregăteşte un plan naţional pentru sprijinirea refugiaţilor ucraineni

Redacția
Încarcă...