RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Amenzi drastice pe drumurile județene pentru șoferii care conduc utilaje cu gabarit depășit

Drumarii au ajuns sa dea amenzi uriase celor care depasesc gabaritul utilajelor cu care circula. Acestia au achizitionat recent cateva cantare pe care le instaleaza in judet, iar cei care sunt prinsi ca distrug drumurile risca amenzi drastice.

De anul trecut si pana in prezent au fost aplicate 69 de amenzi, dintre care trei de cate 20.000 lei, iar restul de cate 15.000 lei. Cele mai verificate drumuri raman cele proaspat asfaltate. Cu banii din amenzi, drumarii ieseni au achizitionat o utilitara ce transporta aceste cantare.

“Facem verificari frecvente pe Iasi – Vaslui, Iasi – Neamt – Suceava, dar si pe alte drumuri unde stim ca transportatorii recurg la astfel de practici. Avem tot felul de sesizari de la cetateni cu privire la aceste aspecte si am luat la verificat totul. Trebuie sa respectam structura drumurilor, nu sa ne batem joc de ele”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

A început modernizarea iluminatului public stradal din suburbia Gâștești

Arteni Denisa Mădălina

Marius Pintilie a notificat municipalitatea că va elibera spațiul din fața Gării! Pantazi a recunoscut că Primăria nu avea niciun proiect pentru amplasarea locomotivei în acea zonă!

Răzvan Grecu

Vreme caldă în primele zile ale săptămânii. De joi temperaturile scad

Redacția
Încarcă...