RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Polițiștii de la Rutieră au oferit flori femeilor aflate la volan și celor din unitățile medicale

Agenţii Biroului Poliţiei Rutiere Pașcani au continuat și în acest an acțiunea cu caracter special, organizată în ziua de 8 martie. Ei au oferit flori conducătoarelor auto aflate în trafic.

 

La orele prânzului polițiștii rutieri au oprit șoferițele care tranzitau strada Ștefan Cel Mare și Sfânt. Acțiunea a fost primită cu aceiași bucurie, mai ales că persoanele oprite primeau ca sancțiune o floare și un mesaj de bine din partea agenților. “A devenit o tradiţie ca poliţiştii din judeţul Iaşi să marcheze Ziua Femeii prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic. Astfel, de 8 Martie, poliţiştii rutieri au oferit flori şi recomandări preventive doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat în trafic în municipiile Iaşi şi Paşcani.Şoferiţele s-au arătat încântate de gestul poliţiştilor. Aceştia din urmă le-au reamintit conducătoarelor auto că este necesar să respecte regulile de circulaţie”, se arată într-un comunicat presă al IPJ Iași.

  

Acțiunea agenților de la Poliția Rutieră Pașcani a continuat și la nivelul unităților medicale, unde au oferit flori femeilor, urându-le o primăvară frumoasă.

 

Related posts

Pașcani: O nouă etapă de testare gratuită pentru prevenirea cancerului de col uterin

Oana Cordoneanu

Prognoza meteo pe două săptămâni: Vremea se va răci, apoi temperaturile vor crește

Redacția

Aceeași firmă, aceleași probleme! Concursul de la CSM Pașcani urmează să fie reluat din cauza unei proceduri greșite!

Răzvan Grecu
Încarcă...