RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Ce lipsește municipiului Pașcani? Vezi ce au răspuns cetățenii la un sondaj făcut de Actualitatea TV!

Ce lipsește municipiului Pașcani? Aceasta este întrebarea sondajului de opinie realizat astăzi de reporteri ActualitateaTV si NewsPascani.com printre cetățenii municipiului. De la primele ore ale dimineții, ne-am deplasat în mai multe zone ale orașului dornici să aflăm opiniile interlocutorilor noștri.

 

  

Răspunsurile oferite de aceștia întăresc încă odată ideea că actuala strategie de dezvoltare, gândită la nivel administrativ, nu este una în ton cu nevoile comunității.

Locuri de joacă, bazin de înot, mai multe banci pe strazi, locuri de muncă, curățenia orașului, sunt doar câteva dintre opinii.

Primii pășcăneni care au discutat cu noi au sesizat următoarele probleme:

„Trebuie găsită o modalitate ca parcările din zona centrală să fie mutate în spatele blocurilor. În weekend strada din centru să fie închisă și dată spre folosință copiilor și pietonilor. Avem nevoie de mai multe bănci, deoarece suntem foarte mulți pensionari. Nu sunt locuri de muncă pentru tineri, iar ei își găsesc alte activități precum mâncatul semințelor pe bănci și consumarea de băuturi alcoolice noaptea”, ne-a declarat Constantin Vlad.

„În Pașcani este foarte grea situația pensionarilor, noi trebuie să mai facem ceva să vindem câte ceva,  pentru a ne ajunge banii de pe o zi pe alta. Tinerii ar fi bine să aibă un loc de muncă, deoarece ei termină studiile și nu au unde să meargă. Consider că ar trebui să fie mai multe spectacole de teatru în timpul liber pentru a ne mai recrea”, ne-a declarat Anișoara Chiriac .

 

„Consider că în Pașcani avem nevoie de iluminat public. Sunt locuri unde e beznă, sunt prea mulți câini pe străzi, mizerie, iar nimeni nu se interesează de canalizări. Cred că ar trebui ca fiecare consilier local să aibă în grijă un cartier pe care să-l reprezinte”, ne-a spus un pășcănean.

 Și tinerii din Pașcani au nemulțumiri:

 „Cred că ar fi nevoie de un cinema în orașul nostru ca tinerii să meargă și să vizioneze filme în weekend”,  ne-a declarat Teona Alexandra Țehaniuc.

 „Consider că ar trebui să se facă mai multe evenimente pentru tineri, mai multe asociații pentru ei, un cinema, un bazin de înot și piste de biciclete”, ne-a precizat Georgiana Onișoru.

 Nici părinții nu sunt mulțumiți și ne-au spus opiniile lor:

 „În orașul Pașcani este nevoie de parcuri pentru copii. În zona Gării, deoarece nu există nici unul. Trebuie făcut ceva cu organizarea traficului pe Esplanadă. Sunt bicicliști și lovesc copiii. Și câinii sunt o mare problemă. Ar trebui să se facă încă o dezinsecție, deoarece după ora 18.00 apar foarte mulți țânțarti”, ne-au declarat câteva mame pășcănence.

 Au fost mulți pașcăneni care au susținut aceste nemulțumiri, însă nu au dorit să își exprime punctul de vedere în fața camerei de filmat.

 

Related posts

Pierdut certificat constatator Sandu N.E. Ionel I.I.

Redacția

PIERDUT CERTIFICAT CONSTATATOR DE LA P.PROD.B.SRL

Redacția

McDonald’s a vândut operaţiunile din România

Redacția
Încarcă...