RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO După succesul „Yellowstone”, Kevin Costner revine într-un film ce continuă o poveste începută cu 35 de ani în urmă

Kevin Costner va prezenta în avanpremieră mondială la Festivalul Internațional de Film de la Cannes „Horizon: An American Saga”, primul film dintr-o serie de lungmetraje western în care va juca rolul principal după succesul uriaș de care s-a bucurat serialul „Yellowstone”, relatează Agenția AFP, citată de Agerpres.

Kevin Costner in „Yellowstone”Foto: LMK / IPA / Profimedia Images

Horizon, An American Saga este o poveste care a început acum 35 de ani şi nu mă pot gândi la un loc mai bun decât Festivalul de la Cannes pentru a dezvălui lumii rezultatul unei aventuri atât de minunate”, a comentat Costner, citat într-un comunicat remis presei de către organizatorii prestigiosului festival de film.

  

„Nu am mai fost pe Croazetă (n.r. bulevardul din Cannes unde este organizat festivalul) de 20 de ani. Am aşteptat momentul potrivit şi sunt mândru să pot spune că momentul a sosit”, a adăugat actorul și regizorul american în vârstă de 69 de ani.

Horizon: An American Saga, care nu va concura în cadrul secțiunilor pentru premii ale festivalului,este descris de organizatori drept „un proiect ambiţios despre costul războaielor şi al violenţei în construirea şi extinderea Statelor Unite”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rafila: Mai sunt 4-5 zile până când se va vedea cum s-au comportat românii de Paște

Redacția

Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o nouă Antantă Cordială pentru mediu

Redacția

ADVERTORIAL Universitatea de Vest Timișoara în topul preferințelor absolvenților de liceu. Admiterea 2021 confirmă că UVT este cea mare universitate comprehensivă din Vest

Redacția
Încarcă...