RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Actualitatea TV este alături de pășcăneni şi mediul de afaceri în lupta cu ApaVital Iași

De astăzi Actualitatea TV sprijină demersul pășcănenilor de a demite primarul și de a dizolva Consiliul Local. Decizia a fost luată cu mult calm în urma unei analize amănunțite a situației în care atât pășcănenii, ca utilizatori casnici, cât și oamenii de afaceri, ca utilizatori economici ai sistemului de alimentare cu apă și canalizare sunt umiliți în fiecare zi de ApaVital Iași.

Atitudinea primarului Dumitru Pantazi și a consilierilor locali de a ține partea celor de la ApaVital în raport cu pășcănenii și cu agenții economici a fost incriminată în dese rânduri de societatea civilă,  iar măsura propusă de aceasta și anume demiterea actualei conduceri  a municipiului a ajuns să fie singura soluție.

Actualitatea TV, dincolo de instituție de presă este și agent economic, iar modalitatea prin care cei de la ApaVital Iași au ales să-și rotunjească veniturile pe spatele acestei categorii de consumatori, ne face să luăm atitudine nu numai prin reportaje și știri, dar și prin implicare activă în sprijinirea demersului inițiat de societatea civilă de a demite actuala conducere a municipiului.

  

Un alt motiv ce ne-a deteminat să ne implicăm în mod activ în sprijinrea demersului societății civile este presiunea pe care primarul Dumitru Pantazi încearcă să o pună pe postul nostru local de televiziune prin intermediul consilierului personal Dionisie Afloroaiei. Acesta a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului pentru o emisiune în care conducerea orașului a fost criticată dur pentru delegarea serviciului de apă-canal către compania ApaVital și a amenințat că în perioada următoare va înainta mai multe sesizări, tot împotriva postului Actualittea TV, aceluiași organism.

Astfel, pe principala sursă de informare a pășcănenilor, NewsPascani.com, sunt disponibile spre descărcare liste pentru demiterea primarului și dizolvarea Consiliului Local. Cei care doresc să semneze pot descărca documentele de aici și aici și le pot depune semnate la sediul televiziunii Actualitatea TV din strada Eugen Stamate nr.4, bl.D2, mezanin.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Regulamentul comerțului stradal sau cum o floare îți poate aduce titlul de funcționarul public al anului!

Răzvan Grecu

Prima mare realizare a lui Dumitru Pantazi

Răzvan Grecu

Lolek și Bolek au reușit imposibilul: să supere și cetățenii și ApaVital în același timp! Culmea nesimțirii: nu și-au anunțat încă demisiile!

Răzvan Grecu
Încarcă...