RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cristian Menegon a explicat ce fac angajații săi în piețe

Șeful piețelor pășcănene, Cristian Menegon, a fost solicitat de Claudiu Bodoașă să explice de ce anul trecut piețele municipiului nu au reușit să se autofinanțeze. Liberalul a mai dorit să afle și cu ce se ocupă fiecare din cei 11 angajați ai acestui serviciu.

Eu am să profit de faptul că îl văd pe domnul director al piețelor aici, ca să adresez două întrebări: Ce s-a întâmplat anul trecut de nu v-ați putut autofinanța, ca în ceilalți ani și ce fac cei 11 oameni angajați că eu nu prea-i văd prin piețe?”, a întrebat consilierul liberal, Claudiu Bodoașcă.

Crisitian Menegon a explicat că anul trecut a avut două investiții neplanificate, cauzate de închiderea R.A.G.C.L. Este vorba despre montarea unei centrale termice la Piața din Deal și a unor aparate de aer condiționat la hala din Piața Vale.

Știți foarte bine că la începutul anului trecut a trebuit să facem două investiții ce nu le-am prins de la începutul anului. Este vorba despre o centrală la Piața Deal și de acele aparate de aer condiționat pe care le-am montat la Hala din Piața Vale, pentru că am rămas fără sursă de încălzire odată cu închiderea R.A.G.C.L.”, a explicat Menegon.

  

Angajatul Primăriei a arătat și cu ce se ocupă cei 10 subordonțai ai săi: 4 fac curățeni, 2 sunt încasatori, 3 îngrijesc băile piețelor, iar unul este inspector sanitar. 

„Sunt 11 angajați la Serviciul Administrația Piețelor, 4 dintre ei se ocupă cu partea de curățenie: 2 în deal și 2 în vale, sunt 3 persoane ce întrețin cele două băi din piețe, mai avem 2 casieri și un inspector sanitar, plus subsemnatul”, a răspuns Cristian Menegon, directorul Serviciului Piețelor.

Related posts

Producătorii agricoli pășcăneni, invitați să-și vândă produsele în Piața de Duminică, organizată la Iași

Ema Roman

Lucrări de asfaltare și activități de înfrumusețare la Pașcani. Esplanada începe să prindă culoare (Foto)

Redacția

Goana primarului după voturi ne costă! Rosturile pasajului rutier de pe strada “Grădiniței”, trebuie refăcute

Marius Parteni
Încarcă...