RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Călătoria de 9 ani a Uber în remodelarea mobilității urbane din România continuă. Compania își extinde produsele

În 2015, Uber s-a lansat îndrăzneț pe piața din România, schimbând pentru totdeauna felul în care oamenii se deplasează în zonele urbane și introducând conceptul de ridesharing în capitală. La 9 ani de Uber în țară, activitatea companiei nu e doar despre etapele parcurse, ci și despre impactul său profund asupra vieții de zi cu zi.

Marcând un alt pas important în călătoria sa, Uber continuă să-și dezvolte produsele introducând UberX Share în București. Această nouă opțiune este cea mai convenabilă și sustenabilă modalitate de transport și oferă pasagerilor posibilitatea de a împărți cursele cu alți utilizatori și de a le reduce costul cu până la 30%. Uber își menține angajamentul pentru accesibilitate și libertatea de a alege, abordând provocări urbane prin dezvoltarea soluțiilor de mobilitate mai ecologice și mai eficiente în România.

Prezența Uber în România 

De la prima călătorie într-o zi friguroasă de februarie în 2015, până la prezența pe străzile a 22 de orașe din România, pasagerii și șoferii care aleg să conducă cu Uber au acoperit până acum 826 milioane de kilometri. Numerele mari nu sunt doar despre distanța în sine, ci și despre cei 9 ani de conectare a comunităților și crearea oportunităților economice.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rusia susține că influența Ucrainei asupra pieței grâului este exagerată / Plus „toxine radioactive” provenite de la „armele occidentale”

Redacția

Cod galben de intensificări ale vântului în județele Suceava și Neamț

Redacția

Numărul secretarilor de stat, redus cu minim 25% până la începutul lui 2024. Ce posturi vacante sunt desființate și care sunt excepțiile

Redacția
Încarcă...