RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban nu exclude varianta creării unei noi construcţii politice: Ce s-a întâmplat la Congresul PNL m-a făcut să mă întreb dacă mai am ce să caut în această gaşcă

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat duminică seară la Realitatea TV că tot ce s-a întâmplat la Congres l-a “marcat profund” şi că se gândeşte dacă mai are ce să caute “în această gaşcă”, una “care a călcat în picioare lucruri fundamentale care ţin de democraţie”. “Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL”, a afirmat el, potrivit News.

Ludovic Orban a afirmat, duminică seara, la Realitatea Plus, că echipa de conducere a PNL nu mai înseamnă PNL şi că această echipă nu mai are nicio legătură cu spiritul liberal.

“Ce s-a întâmplat la Congres pe mine m-a marcat profund şi m-a făcut pentru prima oară să-mi pun întrebarea dacă mai am ce să caut în această gaşcă care a călcat în picioare lucruri fundamentale care ţin de democraţie. Ăsta nu a fost congres în care oamenii să voteze liber. Au fost patru sisteme de control”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit lui Orban, ce s-a petrecut la Congresul PNL a fost un “coşmar”. El a mai declarat că aşa ceva nu a trăit în 31 de ani.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Liga 1: Farul Constanța, pe podium după ce a câștigat derbiul cu Rapid București

Redacția

Ciucă: Obiectivele PNRR au fost îndeplinite la timp. În România se întâmplă și lucruri bune

Redacția

Soluții rapide și eficiente împotriva alopeciei

Redacția
Încarcă...