RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban nu exclude varianta creării unei noi construcţii politice: Ce s-a întâmplat la Congresul PNL m-a făcut să mă întreb dacă mai am ce să caut în această gaşcă

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat duminică seară la Realitatea TV că tot ce s-a întâmplat la Congres l-a “marcat profund” şi că se gândeşte dacă mai are ce să caute “în această gaşcă”, una “care a călcat în picioare lucruri fundamentale care ţin de democraţie”. “Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL”, a afirmat el, potrivit News.

Ludovic Orban a afirmat, duminică seara, la Realitatea Plus, că echipa de conducere a PNL nu mai înseamnă PNL şi că această echipă nu mai are nicio legătură cu spiritul liberal.

“Ce s-a întâmplat la Congres pe mine m-a marcat profund şi m-a făcut pentru prima oară să-mi pun întrebarea dacă mai am ce să caut în această gaşcă care a călcat în picioare lucruri fundamentale care ţin de democraţie. Ăsta nu a fost congres în care oamenii să voteze liber. Au fost patru sisteme de control”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit lui Orban, ce s-a petrecut la Congresul PNL a fost un “coşmar”. El a mai declarat că aşa ceva nu a trăit în 31 de ani.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Berlinul va furniza Ucrainei armament suplimentar în valoare de aproape 700 de milioane de euro (surse)

Redacția

Medicii cu normă întreagă vor lucra suplimentar doar în spitalul public

Redacția

Scenariu vehiculat de presa maghiară în cazul tragediei de la internatul din Odorheiu Secuiesc: S-ar fi grăbit cu lucrările de renovare pentru că proiectul finanțat de Budapesta avea termen de finalizare 31 decembrie 2023

Redacția
Încarcă...