RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Agenţia Europeană a Medicamentului este nemulţumită că s-ar putea trezi cu un vecin incomod la Amsterdam: „Centrul erotic” al oraşului

Autoritatea europeană de reglementare în domeniul medicamentelor, EMA, este îngrijorată şi nemulţumită că, după ce a fost nevoită, în urma Brexitului, să-şi mute sediul de la Londra la Amsterdam, acum s-ar putea trezi cu un vecin incomod: noul „cartier roşu” al oraşului olandez, care urmează să fie construit de Primărie, relatează BBC, preluat de News.ro.

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) spune că se teme de „tulburări, trafic de droguri, beţii şi comportamente aberante”.

Primarul oraşului Amsterdam, Femke Halsema, doreşte să construiască un „Centru erotic” cu mai multe etaje pentru a înlocui celebrul cartier roşu din zona centrală, deşi se confruntă cu o puternică opoziţie locală faţă de noul centru, unde ar urma să se desfăşoare prostituţia legalizată. Acum, EMA s-a alăturat criticilor, afirmând că problemele care afectează în prezent celebrul cartier roşu vor fi pur şi simplu transferate în orice nouă locaţie.

„Amplasarea Centrului Erotic în imediata apropiere a sediului EMA este posibil să aducă aceleaşi efecte negative în zona adiacentă”, a declarat EMA într-un comunicat.

  

Agenţia europeană şi-a mutat sediul în cartierul Zuidas din sudul Amsterdamului în 2019, după ce Marea Britanie a părăsit UE. Zuidas este unul dintre cele câteva amplasamente avute în vedere pentru a găzdui noul centru erotic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Încă adversare, SUA și China discută. E un început (The New York Times)

Redacția

Lucian Croitoru: ​​Ce justiție socială face impozitul progresiv pe venit?

Redacția

Firma din Mălini, vizată de activistul de mediu Daniel Bodnar, verificată de Garda Forestieră

Redacția
Încarcă...