RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Violator în libertate, în județul Iași! Dacă îl vedeți, sunați imediat la 112. Poliția l-a dat în urmărire după ce a abuzat minore

Un individ de 43 de ani a fost condamnat la închisoare după ce ar fi violat minore. Bărbatul este dat în urmărire de către polițiștii ieșeni. El trebuie să stea în spatele gratiilor timp de 8 ani

Polițiștii din Iași sunt în alertă! Un Bărbat de 43 de ani este căutat după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că ar fi violat două minore. Recent, pe site-ul Poliției Române, a fost postată fotografia ieșeanului condamnat. Acesta se numește Sebastian Florinel Iacomi și este domiciliat în comuna ieșeană Popricani.

„La data de 25.03.2024, Judecătoria Iași a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 2883 privind pe numitul Iacomi Sebastian-Florinel pentru săvârșirea infracțiunii de viol cu pedeapsa de 8 ani închisoare”, se arată în apelul polițiștilor.

Violatorul în libertate, obligat să plătească daune victimelor sale din Iași

  

Sebastian Florinel Iacomi ar fi comis violurile în urmă cu câțiva ani. După mai multe termene de judecată, magistrații au decis că acesta trebuie să stea închis timp de 8 ani. Pe lângă asta, trebuie să plătească zeci de mii de lei victimelor sale.

continuare pe bzi.ri

Related posts

Cum a fost prins un bătrân de 91 de ani din Botoșani la volanul unei mașini

Redacția

O tânără și un minor prinși la furat porumb de pe câmp

Răzvan Grecu

Imagini revoltătoare. Adolescentă de 16 ani, lovită cu brutalitatate de o fată de 13 ani

Redacția
Încarcă...