RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bucureștenii pot primi până la 15.000 de euro pentru proiecte prin care să rezolve probleme de mediu din zonele în care locuiesc. Platforma de mediu pentru București oferă granturi, mentorat și acces la specialiști proiectelor câștigătoare. Înscrierea proiectelor se face până pe 31 martie

Rezolvarea problemelor de mediu din Capitală necesită un efort susținut din partea comunităților locale, care să completeze acțiunile autorităților. În acest sens, Fundația Comunitară București, cu sprijinul ING Bank România, a conceput un plan cu un impact social major, prin care Capitala să devină un oraș mai curat și mai bun pentru locuitorii săi.

Astfel, prin intermediul Platformei de mediu pentru București, Fundația lansează un apel către locuitorii din 42 de microcomunități bucureștene să se implice în proiecte pe care le pot înscrie în programul „În ZONA TA”. Cetățenii care se înscriu pot accesa până la 15.000 de euro pentru fiecare proiect, în micro-zonele selectate pe această hartă, pentru a-și pune planul în aplicare și pentru a rezolva o problemă de mediu a comunității din care fac parte. Bucureștenii își pot înscrie ideile de proiecte până pe 31 martie, ideile selectate se vor transforma în proiecte viabile în cadrul incubatorului, iar cele câștigătoare vor beneficia de un fond de granturi substanțial pentru rezolvarea lor, la care se adaugă mentorat și sprijin din partea unor specialiști dedicați, având capacitatea de a susține implementarea lor.

Zonele vizate de investiții sunt creșterea calității spațiilor verzi existente,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Un nou record de cazuri zilnice de COVID-19 și de decese în Rusia

Redacția

SUA, Germania și Ungaria se opun unei „foi de parcurs” pentru aderarea Ucrainei la NATO la summitul de la Vilnius (surse)

Redacția

China continuă ancheta antidumping privind coniacul importat din Uniunea Europeană

Redacția
Încarcă...