RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânăr din Todirești, dus la muncă în Germania, apoi bătut și abandonat. Mobilizare pe facebook pentru a-l ajuta

O postare făcută pe o rețea de socializare a mobilizat sute de oameni pentru a ajuta un tânăr din comuna Todirești.

Este vorba despre  Marius  Constantin.  A fost dus la muncă în Germania, la o fermă de vaci, însă a fost bătut și alungat, după ce i s-au luat actele și banii. Fotografiile și povestea lui au fost distribuite de sute de ori, în mai multe grupuri, iar multe persoane s-au oferit să-l ajute. În acest fel s-au identificat rudele tânărului, și va ajunge acasă. Marius Constantin a învățat la Școala Specială din Pașcani. Acum este în Germania, i-a fost oferită o cameră unde să stea, haine și mâncare, până va ajunge în țară.

 A fost identificat și bărbatul care l-a dus la muncă în Germania. Astăzi, persoanele care au avut grijă de Marius, se vor duce la el pentru a lua  actele, apoi îl vor trimite cu o cursă, în România.

Pe grupul Comuna TODIREȘTI-IAȘI a fost făcută o postare de Gabriel Gârbea, care face apel la cei care doresc, să se mobilizeze pentru a veni în ajutorul tânărului cu haine, mâncare și ce mai este necesar.

  

Solidaritatea virtuală a dus la rezolvarea principalei probleme, Marius va ajunge în România, și probabil în continuare multe persoane nu vor rămâne indiferente și vor oferi sprijin mai departe, pentru a-l ajuta cu ce are nevoie.

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe cinci străzi din orașul Pașcani

Ema Roman

20 de lucruri pe care poți să le faci în viața de zi cu zi pentru a salva planeta

Redacția

Minor opărit cu apă clocotită

Redacția
Încarcă...