RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rugbystele pășcănence continuă seria de performanțe

Echipa de rugby feminin, CSM Pașcani, continuă, prin muncă și determinare, să-și dovedească valoarea și puterea în acest sport.

Rezultatele obținute în ultima perioadă întăresc aceste cuvinte, și asta pentru că fetele se dovedesc a fi din ce în ce mai bune.

  

În prima etapă, la junioare, ce a avut loc pe 25 aprilie, la Zlatna-Alba Iulia, au participat următoarele echipe: Clubul Sportiv Gold Roșia Montană, Rugby Club Arieșu, Rugby Club Buzău, Rugby Club Gringos Transilvania și Clubul Sportiv Parohial Ștefan cel Mare, din București.

„Pe data de 25 aprilie a avut loc prima etapă la rugby feminin, la junioare care s-a desfășurat la Zlatna-Alba Iulia. Am terminat la egalitate cu echipa gazdă, începutul este bun și sperăm să ieșim pe primul loc, acesta este obiectivul nostru”, ne-a declarat Neculai Tarcan, antrenor rugby.

Iată rezultatele:

CSM Pașcani – Gold Corporation Roșia Montană 5 – 5

CSM Pașcani – Arieșu Turda 12 – 10

CSM Pașcani Clubul Sportiv Parohial Ștefan cel Mare 36 – 0

CSM Pașcani – Rugby Club Buzău 5 – 0

CSM Pașcani – Rugby Club Transilvania 49 – 0

Nici băieții nu sunt mai prejos. Tot sâmbătă, 25 aprilie, echipa de rugby băieți a participat la Olimpiada Sportului Școlar, desfășurată la Botoșani, unde au obținut locul III.

Menționăm că pe 17 mai, fetele vor merge la București pentru o nouă competiție.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

 

Related posts

Rafael Nadal a câștigat Australian Open și devine cel mai titrat jucător de tenis al tuturor timpurilor

Redacția

“Cupa Unirii” la volei și-a desemnat câștigătorii!

Marius Parteni

”Cupa Palatul Copiilor 2018″ la șah a adunat 30 de sportivi la Clubul Copiilor din Pașcani. Intră și vezi premiile obținute

Redacția
Încarcă...